Kviste

En kvist giver ændringer både inde og ude. Kviste skaber en speciel stil og stemning i dit hus og giver meget mere lys samt gulvplads med god rumhøjde. Det betyder, at rummet virker større, og gør det nemmere at møblere, da du bedre kan placere skrivebord, siddeplads, seng osv. ude ved væggen.

Kvisten er med til at etagearealet i dit hus bliver større, og dermed skal der søges tilladelse ved kommunen. Ydermere er en kvist en væsentlig ændring af huset og kommunen skal derfor kunne tage stilling til kvistens placering og størrelse.

Der er mange forskellige slags kviste, både i type, form samt materiale valg. Størrelsen og placering af kvisten er vigtigt, da det skal harmonere og passe med huset og tagets størrelse. Materialerne på kvisten skal passe med dit hus. Har dit hus i forvejen zinkinddækninger, kan det være flot at bruge samme slags ved kvisten. Har huset flotte afslutninger ved tagudhænget kan det videreføres til kvisten. Du kan også overveje at gå i en helt modsat retning og vælge noget mere enkelt.

Er du i tvivl om, hvilke kviste du skal vælge, og hvordan de skal placeres, er DM Byggeindustri meget behjælpelig med gode råd og ideer.

Vi lægger stor vægt på en høj kvalitet i alle vores løsninger og samarbejder med landets bedste leverandører indenfor kviste.

Er det ikke muligt, eller er det for besværligt at etablere kviste, eller passer det slet ikke til huset, er der også andre måder til at få et godt lysindfald i loftsetagen på fx ved hjælp af et ovenlys eller lystunnel.