Gulve

Træ er jo Vores foretrukne materiale, og der findes mange forskellige slags trægulve. Et smukt trægulv er med til at give et rum liv og sjæl og danne rammer for nogle robuste, naturlige og behagelige overflader.

Inden du går ud og investerer i et gulv, bør du gøre dig klar, hvad gulvet skal holde til. Til husets entré, køkkenalrum eller spisestue, bør du vælge en træsort som eg, ask, bøg eller merbau, der hører til de hårdeføre trægulve. Til et mindre trafikeret rum kan et blødere og billigere træsort vælges som fx et fyrretræsgulv.

Der er mange vigtige overvejelser vedrørende funktionen, som skal gøres i forbindelse med et nyt trægulv. Fx Hvilken konstruktion er den optimale med hensyn til undergulv, trinlyd og gulvvarme og dine egne krav til kvalitet, levetid, pleje og vedligeholdelse. Der skal også tages stilling til stilen, træsort, overflade samt om det skal være stavparket, planke, lamel eller massivt gulv.

Sortimentet er bredt og i konstant udvikling. Vi følger hele tiden trenden på boligområdet og de nyeste udviklinger inden for teknik og overfladebehandlinger. DM Byggeindustri samarbejder med de førende leverandører i Danmark og du er dermed sikret den bedste rådgivning, så du kan træffe det rigtige valg. Du er naturligvis velkommen til at låne gulvprøver med hjem, så du kan se hvordan gulvene passer til omgivelserne hjemme ved dig.