Garanti

Vil du være sikker på at få udbedret eventuelle fejl og mangler, uden at du lider økonomisk tab, er det ikke ligegyldigt hvilken virksomhed, du har valgt. Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri (BYG), er dækket af Byg Garantiordning.

DM Byggeindustri ApS er medlem af Dansk Byggeri (BYG).

Private forbrugere, der vælger en håndværker, som er medlem af BYG, er sikret en 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse ved deres private bolig.

Hvis du mod forventning skulle få brug for garantiordningen, så giver garantien sikkerhed for udbedring af fejl og mangler på helt op til kr. 100.000 inkl. Moms pr. byggesag. Garantiordningen koster ikke ekstra og foregår igennem BYG’s Klage- & Ankenævn. Du skal blot lægge et depositum – penge, du naturligvis får igen, hvis indsigelsen er berettiget.

Det er Dansk Byggeri, der står bag BYG Garantiordning. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af et BYG-medlem – også hvis din BYG-håndværker lukker eller sælger sin forretning.

BYG Garanti dækker dog ikke arbejder, der udgør en del af et nybyggeri med en  samlet entreprisesum på over 1.000.000 kr. inkl. moms. Arbejder på erhvervsejendomme er heller ikke dækket af garantiordningen.

Byg Garanti dækker udelukkende medlemmer af Dansk Byggeri. Det betyder, at en række faggrupper ikke er omfattet, herunder fx VVS- og elinstallatører.