Døre og vinduer

DM Byggeindustri kan tilbyde levering og montering af døre og vinduer fra Danmarks førende fabrikanter. Ved udskiftning af døre og vinduer er der en lang række producenter med et stort udvalg i de bedste materialer.

Når et vindue skal udskiftes grunder det oftest i vinduernes alder og stand. Gamle og udtjente vinduer kan være både utætte og materialemæssigt i dårlig stand. Med nye vinduer sikrer man sig en højere komfort i form af bedre isolering, lydreduktion og en pænere facade. Det er samtidig med til at spare penge på varmeregningen samt øge husets værdi.

Ethvert hus har sin individuelle karakter, så der er mange ting at tage hensyn til, når man skal have nye vinduer. Vinduer skal passe til byggestilen og dette er næsten altafgørende for, om et hus fremstår pænt.

Udvalget i vinduer og døre spænder bredt, fra det klassiske og sprossede til det enkle og moderne. Vinduerne laves efter mål og kan derfor tilpasses dine ønsker. Vinduer og døre er skabt ud fra den danske tradition hvor design, kvalitet og funktion går op i en højere enhed.

Materiale valget er en af de mest basale beslutninger, som skal tages. Hvilket materiale vinduet skal laves i afhænger af byggestilen, kravet til vedligehold samt ikke mindst økonomi. Den store fordel ved vinduer der kombinerer aluminimum og træ er, at man indvendig får den æstetisk smukke konstruktion i træ, og udvendigt får en overflade som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Materiale:
Træ
Træ-aluminium
PVC

Glas:
Lydisolerende ruder
Ornamenteret ruder
Solafskærmende ruder
Sikkerhedsglas
Buede ruder