Kompetencer

KERNEOMRÅDER

DM Byggeindustri ApS er kendt for høj kvalitet og godt håndværk. Dette skyldes, at vi varetager rådgivning og projektering i planlægningsfasen, til den mindste detalje udføres på pladsen.

Vi beskæftiger os stort set med alle former for tømrer og snedker arbejde, men vores kompetencer spænder vidt. DM Byggeindustri besidder en høj faglig kompetence indenfor kerneområderne og sørger hele tiden for at styrke og forbedre kerneområderne. Betydningsfulde erfaringer fra alle projekter i firmaet, bliver hurtigt formidlet videre i hele organisationen.

Strategien er at fokusere på kerneområderne og dermed forenkle og forbedre arbejdsmetoder.

TØMRER

DM Byggeindustri laver tingene efter bogen, holder vort ord og får arbejdet gjort færdigt til aftalt tid. Vi rådgiver i forbindelse med alle typer ændringer af dit byggeri, så du får den bedste og flotteste løsning.

I Inspirationsgalleriet kan du se billeder af nogen af de projekter, som vi har udført.

Tilbuddet er gratis, servicen koster ikke ekstra.

Ved enhver tømrer opgave, får du en engageret tømrermester, fra projektering til sidste søm er slået i. Alle vore tømrer svende sørger altid for at vise hensyn samt rydde pænt op, når arbejdet er færdigt. Vore kunders tilfredshed er yderst vigtig og vi vil gøre alt for, at du får den bedste service.

SNEDKER

DM Byggeindustri sætter en ære i, at slutresultatet bliver smukt, holdbar og lever op til dine forventninger. Korrekt rådgivning, kreativitet og planlægning er med til at klarlægge hvorledes arbejdet skal udføres.

Er der ingen planlægning, er der heller ikke nogen succes.

Slutresultatet skal leve op til dine forventninger. Derfor gør vi meget ud af at levere en grundig rådgivning, inden arbejdet går i gang, så der er en fælles forståelse for, hvordan arbejdet skal udføres og fremstå. Vores erfaring kommer dit byggeprojekt til gode og vi er altid klar til en snak omkring godt håndværk.