Hvorfor vælge dm byggeindustri

Udover 35 års erfaring på markedet, kan vi tilbyde en række fordele.

Egen tegnestue
Vi har en masse forslag til, hvordan Deres hjem kan designes. Men De kender bedst selv familiens behov, og vores vigtigste opgave er at afdække disse behov og herefter designe således, at behov og økonomi hænger sammen.

Mindre firma
Vi er et mindre firma og når De vælger at samarbejde med DM Byggeindustri, vælger De den personlige service, der er et nøglebegreb i virksomheden. I vores administration kender alle Deres byggesag og det er den samme kontakt person, som følger dit projekt til ende. Opstår der et problem eller ændring i byggesagen, løses og formidles dette straks, pga. den flade ledelsesstruktur i virksomheden. Vi vil ikke være de største i branchen, men bare de bedste til vores håndværk.

Håndværkere og underentreprenører styret af bygnings ingeniører
Vores gode håndværkskvalitet opnår vi ved, at have de samme kompetente håndværkere ansat år efter år og ved at samarbejde med de samme underentreprenører. Alle underentreprenører er nøje udvalgt og har samarbejdet med DM Byggeindustri ApS i mange år. Ved hovedentrepriser, vil en af vores 2 bygnings ingeniører styrer både underentreprenører samt egne håndværkere.