Modernisering og renovering

Ved en renovering får du ikke flere kvadratmeter, men du får muligheden for at forny og udnytte pladsen i din bolig bedre, så den passer bedre til din familie og jeres behov.

DM Byggeindustri kan bidrage med inspiration og ideer til løsninger, som du måske ikke lige selv ville komme på. Vi giver dig et indblik i projektets omfang, og hvilke byggetekniske udfordringer dit byggeprojekt medfører, hvis der ændres på husets bærende eller stabiliserende konstruktion.

En større ombygning og renovering kan ændre husets karakter. Derfor bør du altid nøje overveje, om de påtænkte forandringer vil forbedre og øge værdien og kvaliteten af dit hus. Et hvert byggeprojekt rummer opgaver og tekniske udfordringer, som kan være svært at forudsige tidsforbruget og prisen på. En renovering griber ind i mange dele af et hus, såsom lofter, installationer og vægge og kan derfor ofte blive både mere besværlig og dyrere end forudset. I det samlede budget er det en god ide at afsætte et ekstra beløb til uforudsete udgifter, fordi problemer altid vil dukke op under en renovering.

Under en renovering er der byggerod i en stor del af boligen og du står måske uden toilet, bad eller køkken i flere uger. Det er ofte en god ide og mere bekvemt at flytte i sommerhus eller lignende mens renoveringen står på.